Verloskundigenpraktijk Utrecht West

Bevalling

Een bevalling is niet niks. Sterker nog: het is heel erg spannend. Elke bevalling is anders en elke vrouw beleeft het op haar eigen manier

Bevalling

De verloskundigen van onze praktijk vinden het belangrijk dat de bevalling zo veilig en prettig mogelijk verloopt.

Een kindje krijgen is niet niks. Sterker nog: het is spannend en heeft grote impact. Elke bevalling is anders en elke vrouw beleeft dit op haar eigen manier. Aan ons de taak om jou/jullie zo goed mogelijk te begeleiden, steunen en helpen. En dat doen wij vol overgave.

  • Wij bieden persoonlijke en vakkundige verloskundige zorg en begeleiden bevallingen tussen de 37+0 weken tot 42+0 weken zwangerschapsduur (dus niet als het eerder of later begint).
  • Waar je wilt bevallen, mag je zelf kiezen: thuis of poliklinisch in één van de drie ziekenhuizen in Utrecht en omgeving.
  • Wil je baren met een baarkruk? In bad? Wil je er iemand bij hebben of juist niet? Ook dit bespreek je met ons. En natuurlijk mag je altijd op je beslissing terugkomen.

Hoe gaan we te werk?
Wanneer je denkt dat de bevalling begint, komen we bij je thuis langs om jou en je kindje te controleren. Afhankelijk van hoe ver je bent en hoe je je kindje ter wereld wilt brengen, spreken we hoe we verder gaan.
Tijdens de controle van 36 weken vertellen we precies wanneer je moet bellen. Als je voor die tijd twijfelt of het begonnen is, dan moet je ons altijd bellen.

Heb je vragen over de bevalling of wil je meer weten? Wij helpen je graag.

Wij zijn er voor jou en je kindje.

Klik hier voor nog meer informatie.

Van de kinderwens en zwangerschap tot aan de bevalling en het kraambed:
Verloskundigenpraktijk Utrecht-West biedt jou en je kindje persoonlijke en vakkundige verloskundige zorg.