Welkom bij Verloskundigenpraktijk Utrecht-West.

De praktijk

In onze praktijk werken we met 8 verloskundigen. Je ontmoet ons afwisselend tijdens het spreekuur, zodat je ons allemaal leert kennen voordat je gaat bevallen.

De praktijk

Verloskundigenpraktijk Utrecht-West werkt met een team van professionele en ervaren verloskundigen. Graag willen wij dat je ons allemaal leert kennen en daarom ontmoet je ons afwisselend tijdens het spreekuur. Ook maak je kennis met onze praktijkassistentes Bianca van der Sluijs en Rochelle Mahler.

Stadspraktijk
Wij zijn een echte stadspraktijk. En het mooie van in een stad werken is dat wij kennismaken met heel veel soorten mensen uit verschillende wijken en culturen. Er is dus geen dag hetzelfde hier bij Verloskundigenpraktijk Utrecht-West!

Missie
Een kansrijke start voor alle gezinnen creëren door vakkundige en persoonlijke zorg te bieden met een hecht team, die toegankelijk is voor alle zwangeren

Visie
Met de beste ervaring, waarbij jouw wensen centraal staan, een gezonde en gelijke start voor ouders en kind creëren. Dit doen wij met de verloskundigen van Utrecht West die elkaar aanvullen met diverse persoonlijke kwaliteiten en een duurzame samenwerking met alle betrokken zorgverleners in de regio.

Jouw wens centraal
Een zwangerschap en bevalling zien wij als het begin van een nieuw leven. En nieuw ouderschap. Er breekt een bijzondere tijd aan. Voor jou, je partner en ook voor de rest van het gezin. Een bevalling kan enorm veel impact hebben. Daarom willen wij ervoor zorgen dat de bevalling een fijne en positieve ervaring voor jullie wordt.

Tijdens de zwangerschap en ook tijdens de bevalling bepalen wij samen met jullie welke zorg op dat moment het beste is.

Wil je thuis bevallen, in het geboortehuis of in het ziekenhuis? Wil je bevallen op de baarkruk of in bad? Met veel liefde en plezier helpen wij jullie bij de bevalling. Een bevalling die bij jullie past!

Samenwerken
Om de zorg rondom zwangerschap, bevalling en kraamtijd steeds te blijven verbeteren, werken wij intensief samen. Met andere verloskundigenpraktijken uit de stad (de coöperatie EVU) en met de huisartsen, consultatiebureaus en de ziekenhuizen.

Opleidingspraktijk
Tot slot zijn wij een opleidingspraktijk. Dat betekent dat we zo en dan met studenten van de opleiding Verloskunde werken. Wil je liever niet dat een stagiaire ons ondersteunt tijdens een controle of bevalling? Geef dat dan even aan; wij respecteren dit ten zeerste.

Werkgebied
Het team van Verloskundigenpraktijk Utrecht-West zet zich in voor volledige verloskundige zorg in de volgende wijken in Utrecht-West: Lombok, Majellapark, Nieuw Engeland, Oog in Al, Welgelegen, Den Hommel, de Schepenbuurt, Kanaleneiland, Transwijk en Rijnvliet. Woon je buiten deze gebieden maar wel in Utrecht? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Heb je vragen over onze praktijk, wil je meer weten of een afspraak maken? Wij helpen je graag.

Wij zijn er voor jou en je kindje.

Van de kinderwens en zwangerschap tot aan de bevalling en het kraambed:
Verloskundigenpraktijk Utrecht-West biedt jou en je kindje persoonlijke en vakkundige verloskundige zorg.