Welkom bij Verloskundigenpraktijk Utrecht-West.

Even voorstellen

Het team van verloskundigenpraktijk Utrecht-West stelt zich met veel plezier aan je voor.
Wij willen graag dat je ons allemaal leert kennen en daarom ontmoet je ons afwisselend tijdens het spreekuur. Ook maak je kennis met onze praktijkassistente Bianca van der Sluijs.

Wij heten je van harte welkom!

Floor Erlings

Floor Erlings

verloskundige

Liefde, aandacht, rust, plezier en humor zijn voor mij belangrijk in mijn werk. Ik ben de ideale combinatie tussen stoer en een mietje!

Zo sta ik iedere wedstrijd bij FC Utrecht langs de lijn, maar ben ook sinds 2017 docent hypnobirthing. Ik ben een echt mensen-mens en ik hou ervan om met verschillende soorten wensen, normen en waarden om te gaan.

Het liefst begeleid ik iedere dag een bevalling, zet mensen in hun kracht, de zwangere centraal, vorm een team met iedereen er om heen. Dit doen we ook in de wijk. Zo ben ik het aanspreekpunt voor de asielzoekers en heb regelmatig overleg met ketenpartners.

Ook zit ik in het samenwerkingsverband van een ziekenhuis. Een goede samenwerking is namelijk van groot belang.

Francis Lorié

Francis Lorié

verloskundige

Als verloskundige ben ik betrokken, rustig, een luisterend oor, wil ik vertrouwen geven en ben ik daadkrachtig als dat nodig is.

Elke nieuwe zwangerschap is heel bijzonder en ervaar ik het als een voorrecht om zwangeren hierbij te begeleiden. Naast deskundige zorg vind ik persoonlijk contact met mijn cliënten heel leuk.

Ik vind het belangrijk om naar jullie wensen te luisteren en de zorg hierop af te stemmen.

Het begeleiden van stagiaires vind ik ook leuk. Het is voor mij belangrijk dat zij de mogelijkheid hebben in een verloskundigenpraktijk stage te lopen.

Gwendolyn van Strien

Gwendolyn van Strien

verloskundige

Sinds 2003 werk ik met veel plezier in deze leuke praktijk!
Ik vind dat er niet alleen fysiek, maar ook mentaal veel verandert bij een vrouw, tijdens haar zwangerschap en bevalling. En zeker ook in de periode van je leven met kleine kinderen!

In onze huidige maatschappij gaat alles snel en neigen we steeds meer naar techniek en status. Rondom kinderen krijgen heb je volgens mij juist tijd en ruimte nodig. Voor jezelf, je kind én je partner. Omdat je op die manier vanuit je gevoel en vertrouwen samen kunt gaan bevallen en opvoeden.
En zodat er ruimte is om het wonder van een geboorte en het krijgen van kinderen bewust mee te maken.

In Nederland zijn er genoeg zorgverleners en mensen die je hierbij willen ondersteunen. Ik ben er één van; nuchter en vanuit mijn eigen gevoel en vak.
Na al die jaren blijft het nog steeds een prachtig beroep, omdat het altijd weer anders is, door andere situaties en andere mensen.

Danielle van Rijn

Danielle van Rijn

verloskundige

Als verloskundige vind ik het belangrijk dat de cliënt en haar partner vertrouwen hebben in onze zorg en vooral in haar eigen lichaam en het geboorte proces. Om dit zo goed mogelijk te begeleiden, staat bij mij deskundigheid en juiste informatie voorziening voorop.
Iedere vrouw en haar partner zijn uniek en daarom is het van belang mij als verloskundige te kunnen aanpassen aan iedere situatie. Rust uitstralen en doorpakken wanneer nodig.

Vanaf september 2017 ga ik fulltime een jaar de master Gezondheidswetenschappen, Midwifery Science, aan de Vrije Universiteit in Amsterdam volgen. Om die reden zal ik minder werken voor de praktijk en inspringen waar nodig.
Met deze studie hoop ik, naast verloskundige zijn, in de toekomst een steentje bij te dragen aan een goede ontwikkeling van de geboortezorg waarbij de cliënte en haar partner centraal staan.

Tara

Tara

verloskundige
Nikki Schoonhoven

Nikki Schoonhoven

verloskundige

Nikki valt af en toe bij ons in tijdens vakanties of in drukke diensten.
Zij werkt meestal bij een buurt praktijk in de stad

Sam

Sam

verloskundige
Bianca van der Sluijs

Bianca van der Sluijs

praktijkassistente

Ik ben Bianca van der Sluijs en ben sinds februari 2012 met veel plezier werkzaam als praktijkassistente.

Als spil van de praktijk beantwoord ik de telefoon, plan ik afspraken, doe ik allerlei administratieve werkzaamheden zoals verwerken van post & e-mail, cliëntgegevens en labuitslagen.

Daarnaast heb ik contacten met andere zorgverleners zoals huisartsen, ziekenhuizen en kraambureaus.

Onze praktijk bestaat uit een leuk en gedreven team en ik vind het leuk dat ik daar deel van uitmaak.