Welkom bij Verloskundigenpraktijk Utrecht-West.

Even voorstellen

Het team van verloskundigenpraktijk Utrecht-West stelt zich met veel plezier aan je voor.
Wij willen graag dat je ons allemaal leert kennen en daarom ontmoet je ons afwisselend tijdens het spreekuur. Ook maak je kennis met onze praktijkassistentes Bianca van der Sluijs en Rochelle Mahler.

Wij heten je van harte welkom!

Floor Erlings

Floor Erlings

verloskundige en echoscopiste

Liefde, aandacht, rust, plezier en humor zijn voor mij belangrijk in mijn werk. Ik ben de ideale combinatie tussen stoer en een mietje!

Zo sta ik iedere wedstrijd bij FC Utrecht langs de lijn, maar ben ook sinds 2017 docent hypnobirthing. Ik ben een echt mensen-mens en ik hou ervan om met verschillende soorten wensen, normen en waarden om te gaan.

Het liefst begeleid ik iedere dag een bevalling, zet mensen in hun kracht, de zwangere centraal, vorm een team met iedereen er om heen. Dit doen we ook in de wijk. Zo ben ik het aanspreekpunt voor de asielzoekers en heb regelmatig overleg met ketenpartners.

Ook zit ik in het samenwerkingsverband van een ziekenhuis. Een goede samenwerking is namelijk van groot belang.

BIG nummer: 09908704703

Francis Lorié

Francis Lorié

verloskundige en echoscopiste

Als verloskundige ben ik betrokken, rustig, een luisterend oor, wil ik vertrouwen geven en ben ik daadkrachtig als dat nodig is.

Elke nieuwe zwangerschap is heel bijzonder en ervaar ik het als een voorrecht om zwangeren hierbij te begeleiden. Naast deskundige zorg vind ik persoonlijk contact met mijn cliënten heel leuk.

Ik vind het belangrijk om naar jullie wensen te luisteren en de zorg hierop af te stemmen.

Het begeleiden van stagiaires vind ik ook leuk. Het is voor mij belangrijk dat zij de mogelijkheid hebben in een verloskundigenpraktijk stage te lopen.

BIG nummer: 59042559703

Gwendolyn van Strien

Gwendolyn van Strien

verloskundige en echoscopiste

Sinds 2003 werk ik met veel plezier in deze leuke praktijk!
Ik vind dat er niet alleen fysiek, maar ook mentaal veel verandert bij een vrouw, tijdens haar zwangerschap en bevalling. En zeker ook in de periode van je leven met kleine kinderen!

In onze huidige maatschappij gaat alles snel en neigen we steeds meer naar techniek en status. Rondom kinderen krijgen heb je volgens mij juist tijd en ruimte nodig. Voor jezelf, je kind én je partner. Omdat je op die manier vanuit je gevoel en vertrouwen samen kunt gaan bevallen en opvoeden.
En zodat er ruimte is om het wonder van een geboorte en het krijgen van kinderen bewust mee te maken.

In Nederland zijn er genoeg zorgverleners en mensen die je hierbij willen ondersteunen. Ik ben er één van; nuchter en vanuit mijn eigen gevoel en vak.
Na al die jaren blijft het nog steeds een prachtig beroep, omdat het altijd weer anders is, door andere situaties en andere mensen.

BIG nummer: 69052856503

Daniëlle van Rijn

Daniëlle van Rijn

verloskundige

Sinds 2015 werk ik voor deze bruisende stadspraktijk. Als verloskundige vind ik het belangrijk dat de cliënt en haar partner vertrouwen hebben in onze zorg maar vooral in haar eigen lichaam en het geboorteproces. Om dit zo goed mogelijk te begeleiden staan bij mij deskundigheid, vertrouwen en juiste informatievoorziening voorop. Iedere vrouw en haar partner is anders en daarom is het van belang om je aan iedere situatie aan te kunnen passen. Rust uitstralen en doorpakken wanneer nodig.

In 2018 heb ik mijn master Gezondheidswetenschappen, Midwifery Science afgerond. Met deze studie wil ik in de regio een steentje bijdragen aan een goede ontwikkeling van de geboortezorg waarbij de cliënt en haar partner centraal staan.

BIG nummer: 69918630303

Carin Brons

Carin Brons

verloskundige en echoscopiste

Sinds mijn afstuderen van de verloskunde academie in Maastricht werk ik bij Utrecht West. De afwisseling binnen de praktijk zorgt ervoor dat elke dag anders is. Als verloskundige ben ik rustig, betrokken en een luisterend oor. Daarnaast vind ik het in de praktijk belangrijk dat we goed samenwerken en ben ik een echte teamplayer. Verder ben ik ambitieus en nieuwsgierig. Ik ga graag een nieuwe uitdaging aan en ben om die reden de echo-opleiding gestart en met succes behaald. In de praktijk kunnen jullie me ook tegenkomen als Centering Pregnancy begeleider.

BIG nummer: 69922817103

Noortje Bessers

Noortje Bessers

verloskundige en echoscopiste

De zwangerschap is een bijzondere periode waarin ouders zich voorbereiden op de geboorte van hun kind en het ouderschap. Ik zet me ervoor in dat een zwangere en haar partner zich gehoord en goed geïnformeerd voelen, zodat zij bewuste keuzes kunnen maken en deze periode met vertrouwen tegemoet gaan. Ik heb een masteropleiding Midwifery Science gevolgd omdat ik het belangrijk vind om mijn zorg en adviezen te onderbouwen. Ook het maken echo’s vind ik nog steeds een hele leuke aanvulling op mijn vak!

Als verloskundige ben ik zorgvuldig, open en enthousiast. Het is bijzonder om tijdens een bevalling zo dichtbij een vrouw en haar partner te staan en hun te mogen coachen: ik vind het nog steeds fantastisch om getuige te zijn van de geboorte van een kind!

BIG nummer: 39915053703

Aukelien de Jong

Aukelien de Jong

verloskundige

Het mooiste aan verloskunde is dat geen dag hetzelfde is, het is daardoor een erg afwisselend en uitdagend beroep! Het is bijzonder om aanstaande ouders bij te mogen staan in een hele bijzondere periode van hun leven. Als verloskundige vind ik het heel belangrijk dat zwangeren en partners met een positief gevoel terug kunnen kijken op deze tijd.

BIG nummer: 19926050103

Tessa Witteveen

Tessa Witteveen

verloskundige

In 2022 ben ik afgestudeerd als verloskundige bij Utrecht west. Hierna heb ik een half jaar in Den Bosch gewerkt, maar ben ik al snel weer terug gekomen naar dit leuke team! Als verloskundige hoop ik rust, empathie en vertrouwen uit te stralen. Ik vind het belangrijk om naar de wensen van de aanstaande ouders te luisteren en op deze manier zorg te bieden die bij hen past.

Elke zwangerschap en bevalling is anders en het blijft bijzonder om hier deel van uit te maken. Daarnaast vind ik het persoonlijke contact met de cliënten erg leuk. Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

BIG nummer: 29931250403

Bianca van der Sluijs

Bianca van der Sluijs

praktijkassistente

Ik ben Bianca van der Sluijs en ben sinds februari 2012 met veel plezier werkzaam als praktijkassistente.

Als spil van de praktijk beantwoord ik de telefoon, plan ik afspraken, doe ik allerlei administratieve werkzaamheden zoals verwerken van post & e-mail, cliëntgegevens en labuitslagen.

Daarnaast heb ik contacten met andere zorgverleners zoals huisartsen, ziekenhuizen en kraambureaus.

Onze praktijk bestaat uit een leuk en gedreven team en ik vind het leuk dat ik daar deel van uitmaak.

Rochelle Mahler

Rochelle Mahler

praktijkassistente

Vier jaar geleden heb ik één van mijn zwangerschappen doorlopen bij Utrecht West.

Vorig jaar oktober ben ik bij de praktijk gekomen als praktijk assistente. Het afgelopen jaar heb ik veel geleerd als assistente van een verloskundige. Met de kennis van mijn eigen zwangerschappen en in overleg met de verloskundige, kan ik iedereen helpen die belt of mailt met vragen.

Het team van verloskundigen is heel divers en gezellig om mee samen te werken. Samen met Bianca ben ik één van de eerste die jullie spreken bij de aanmelding! Mogelijk tot dan!